ETÄTYÖ - TÄTÄ PÄIVÄÄ

Asianmukainen palkka ja tulosbonukset

Välitämme hakemuksesi asianmukaisen palkan maksaville yrityksille. Myyntityössä aina isoimmat tilit tehdään kuitenkin provisiolla. Tämän päälle voit ansaita muhkeita päivä- sekä kuukausibonuksia! Normaalitulotaso etämyynnissä 13,50-22,50€/h. Palkkaus käydään aina läpi haastattelussa.

Joustavat työajat

Voit sijoittaa työaikasi sinulle sopivaan ajankohtaan, aamulle, päivälle tai illalle. Voit tehdä 3-8 tunnin työpäiviä. Toimeksiantajillamme on monia vaihtoehtoja mistä valita. Täten etätyö sopii erittäin hyvin vaikka opiskelijoille tai eläkeläisille. Työaikatoiveen voit ilmoittaa hakemuksessa.

Jatkuva tuki

Etätyö perustuu myös jatkuvaan kouluttamiseen. Etävalmentajat ovat esimerkiksi chatin päässä jatkuvasti tukena tarpeen vaatiessa. Lisäksi Teams- palaverit ja koulutusvideot opastavat sinut alkuun. Koulutusmallit ovat aina yrityskohtaisia ja näistä saat lisäinfoa haastattelussa.

Valitse sinulle sopivin vaihtoehto

3 h / päivässä

Teet töitä päivittäin etävalmentajan opastuksella 3 tuntia päivässä esim. 9.00-12.00. Työaika sovittavissa myös iltavuoroihin!

4,5 h / päivässä

Teet töitä päivittäin etävalmentajan opastuksella 4,5 tuntia päivässä esim. 9.00-13.30. Työaika sovittavissa myös iltavuoroihin!

Kokopäiväinen

Teet töitä päivittäin etävalmentajan opastuksella 6-8 tuntia päivässä esim. 9.00-15.00. Työaika sovittavissa myös iltavuoroihin! 

UKK

1. Mitä välineitä tarvitsen?

Tarvitset yleensä vain toimivan tietokoneen, internetin ja sankakuulokkeet. Saat välineistä ja kotona tehdystä työstä myös verohyödyn.

2. Voinko tehdä toisen työn tai eläkkeen ohella?

Kymmenet etätyöntekijät tekevät työtä ns. toisena työnä tai ylimääräisenä tulona eläkkeen päälle.

3. Olen työttömänä, voinko hakea?

Työttömänä saat tienata 300€ kuukaudessa ilman, että se vaikuttaa työttömyysetuihisi. Työhakemukseen voit ilmoittaa, että haet vain 300€:n suojaosuutta. Kokeile ihmeessä!

4. Asun ulkomailla, voinko hakea?

Olemme välittäneet etätyöntekijöitä Ivalosta Meksikoon. Etätyö ei ole paikkaan sidottu. Voit hakea!

5. Minkälainen työsuhde kyseessä?

Työsuhteissa on lähtökohtaisesti toistaiseksi voimassa, yleensä 6 kuukauden koeajalla. Mikäli kyse on määräaikaisesta sopimuksesta, se käydään erikseen tietysti läpi haastattelussa.

6. Toiminimi vai verokortti?

Työtä tehdään yleensä normaalilla verokortilla. Moni työnantaja antaa myös mahdollisuuden tehdä sopimuskumppanina kevytyrittäjänä tai toiminimellä.

7. Saanko työsopimuksen?

Asiakasyrityksemme tekevät työsopimuksen kanssasi yleensä sähköisesti heti ensimmäisenä työpäivänä.

8. Tehdäänkö töitä omalla puhelimella?

Töitä tehdään tietokoneella. Työskentelyjärjestelmä ladataan yleensä suoraan internetistä tai työnantajan ohjeiden mukaan. Soittojärjestelmät ovat helppokäyttöisiä.

9. Olen opiskelija, voinko hakea?

Kyllä ehdottomasti! Valtaosa opiskelevista etätyöntekijöistä tekee työvuoronsa arkisin esimerkiksi 17.00-20.00. Työvuoroihin saa itse yleensä vaikuttaa.

Työnhakijoiden kertomaa

Minna 38 Projektimyyjä

"Työ on monipuolista ja olenkin ollut varmaan jo 10:ssa eri projektissa tämän puolen vuoden aikana. Olen tehnyt parina kuukautena pidempää päivää, mutta 3 tuntia päivässä on sopinut parhaiten omaan rytmiin."

Irkku 17Myyntineuvottelija

"Työ sopii mahtavasti minulle opiskelun oheen. Asun Vihannissa, joten muuten osa-aikatyön mahdollisuudet ovat aika heikot täällä. Nyt pystyn tekemään töitä oman aikatauluni mukaan ja tienaamaan."

Anna-Liisa 34 Myyntineuvottelija

"Olen ollut pitkään koti-äitinä ja tämä mahdollisuus auttoi pääsemään ns. työelämään takaisin. Pidän että saan vaikuttaa myös työaikoihin ja sovittaa ne arkeen."

Sirpa 67 Haastattelija

"Lähdin kokeilemaan etämyyntiä vaikka myyntikokemusta ei ollut. Yllättävän mukava aktiiviasiakkaiden kanssa on rupatella. Teen vain 300€:n suojaosuutta kuukaudessa."

Laita hakemus helposti! Pyrimme ottamaan sinuun yhteyttä 48 tunnin sisään!