Laskutamme vain tuloksista

Yleisimmät ongelmat maksetuissa rekrytointikampanjoissa on se, että klikkejä tulee, mutta vain murto-osa kääntyy varsinaiseksi työhakemukseksi. Rekrytointialustat ja SOME toki mainostavat ja lupaavat klikkejä, mutta klikeistä ei ole hyötyä jos ne eivät realisoidu itse hakemukseksi. Rekrytointikampanjat maksavat jopa tuhansia euroja, ilman mitään takuuta toimivuudesta.

MITÄ JOS MAKSAISIT VAIN TOIMITETUSTA HAKEMUKSESTA? 

TAI VALMIIKSI SOVITUSTA TYÖHAASTATTELUSTA?  

Työnhakijoiden välitys

Rekrytoinnissa nopeus on valttia. Hyvät työntekijät ovat haluttuja työmarkkinoilla. Tämän vuoksi välitämme potentiaalisia hakijoita kumppaneillemme nopeasti. Välitämme laadukkaita työhakemuksia yrityksenne valitsemilla kriteeteillä. Me suunnittelemme rekrytointikampanjat ja välitämme sopivat työnhakijat suoraan yheyhenkilön sähköpostiin, joka päivä! Helppoa, nopeaa ja yksinkertaista.

Esihaastattelut

Teemme esikartoituksen työnhakijoista tarvittaessa puhelimitse tai Teamsilla. Haastattelijamme etsii juuri teidän yritykseenne parhaat työnhakijat, teidän valitsemilla kriteereillä. Haastattelun jälkeen ohjaamme hakijan teille suoraan työhaastatteluun yhdessä sovittuihin aikoihin.

Kysy tarjous palvelustamme